bysykler

PÅ FARTEN: Jan-Petter Tenold i Fornebuporten, ordfører Lisbeth Hammer Krog og Elisabeth Hjelle fra KLP Eiendom tar en prøvetur på bysyklene. I bakgrunnen Axel Bentsen fra sykkelleverandøren UIP. (Foto: KNUT BJERKE)

Det er klart for en ny sesong med Bærums Bysykler, og hva er vel bedre enn en sykkeltur på Fornebu? For å bli abonnent kan du laste ned bysykkelappen til din smarttelefon eller registrere deg via https://baerumbysykkel.no/bli-medlem.

Vi har 2 stativer på Fornebu S – ett på hver side av senteret.

Pris, lånetid og åpningstid:

Max. 2 timer mellom kl. 05 og 24.  Kr. 199,- for en sesong (april til november).

Her finner du stativene:

I 2019står det stativer på Lysaker torg, ved Fornebuporten, Flytårnet, Fornebu senter (2 stk) , Koksa, Technopolis og Storøya skole.

Kontakt

For kundeservice, innspill, bedriftsavtaler eller andre henvendelser kan du ta kontakt via mail til bysykkel@baerum.kommune.no eller ring oss på tlf 67 50 40 50. Vi svarer så raskt vi klarer innenfor kontortid mandag til fredag.

Husk!
At du ikke kan sette fra deg en Bærumssykkel i et Oslo-stativ og du kan ikke sette fra deg en Oslo-sykkel i et Bærumsstativ.

Kart Fornebu Bysykkel