Redigert_IMG_3765

SATS Elixia og Klinikk for alle inngår et samarbeid for å gi medlemmer et komplett helsetilbud. Fra SATS: Susan Lalic, Aleksander Perez og Marko Panovski Fra KfA: Annecken Lister Haugen, Rusul Almousavi og Bent Roar Ekerhaug.

Samarbeider for helsa

SATS ELIXIA og Klinikk for alle samarbeider for å gi medlemmer et komplett helsetilbud.

Siden SATS ELIXIA åpnet dørene på Fornebu har pågangen vært stor. Nå har  treningssenteret inngått samarbeid med Klinikk for alle, og tilbyr dermed medlemmer et komplett helsetilbud.

– Responsen har vært overveldende helt siden før vi åpnet, og entusiasmen har blitt fulgt opp også etter åpningen. Det har vært stor oppslutning og mye engasjement, sier Club Manager ved SATS ELIXIA Fornebu, Susan Lalic.

Treningssenteret har truffet et behov hos Fornebubeboerne. Samarbeidet med Klinikk for alle vil komplementere treningssenterets allerede brede tilbud, og gjøre det mulig for medlemmer å ha personlig trener og terapeut i tett dialog, på samme tomt.

– Tanken er at vi skal bruke hverandre for å gi felles kunder en helhetlig pakke.

– Samarbeidet gjør at våre medlemmer kan få hjelp hele veien. Fra den rehabiliterende og forebyggende fasen der vi begge er til stede, til den mer akutte fasen som Klinikk for alle kan hjelpe til med, forklarer Lalic.

Fra behandling til rehabilitering

Klinikk for alle har en visjon om at folk skal få et bedre liv. Det handler om mer enn å behandle plagene for så å overlate pasientene til seg selv. Klinikken vil sørge for at alle får nødvendig oppfølging for å unngå tilbakefall, og da er trening under veiledning av fagpersoner i høyeste grad relevant. Dette gjelder alt fra kroniske smertepasienter til idrettsutøvere. Uten trening blir pasienten aldri frisk.

– Vi er veldig fornøyde med at SATS ELIXIA har kommet på plass. Ved å ha såpass nær kontakt, både geografisk og med tett dialog, så vil dette virkelig gagne våre pasienter og deres medlemmer med tanke på oppfølging. Det er fantastisk å kunne ha en sømløs overgang fra behandling til rehabilitering, sier kiropraktor og fagansvarlig, Bent Roar Ekerhaugen, ved Klinikk for alle.

Ekerhaugen peker på at mange trener feil, og at dette på sikt kan føre til større skader.

– Vi ser ofte at pasienter utfører øvelser feil på grunn av stivhet eller restriksjoner i muskler og skjelett. Vi ser også stadig flere pasienter som oppsøker oss med ulike muskel- og skjelettlidelser, som trenger en livsstilsendring mer enn fysikalsk behandling. I samarbeidet med SATS ELIXIA, håper vi å kunne gi nettopp disse personene bedre hjelp i framtiden.

Redigert_IMG_3742

Samarbeidet med Klinikk for alle vil komplementere treningssenterets allerede brede tilbud, og gjøre det mulig for medlemmer å ha personlig trener og terapeut i tett dialog, på samme tomt.

Tverrfaglig kompetanse

Fordelene med samarbeidet går like mye begge veier. Medlemmene ved SATS ELIXIA kan etter veiledning med PT få tilrettelagt behandling ved klinikken, i tillegg til et treningsopplegg som er tilpasset problematikken medlemmet plages med. Samarbeidet gir derfor grunnlag for en unik oppfølging av SATS ELIXIAs medlemmer og deres behov.

– Helse og trening er en tematikk som er viktig for mange. Det er trygt for medlemmene å vite at SATS ELIXIA og Klinikk for alle har et så tett samarbeid, og at vi kan hjelpe til med all vår tverrfaglige kompetanse. Vi ser helsemessige sammenhenger, og jobber sammen for å hjelpe medlemmene mot å nå sine mål. Jeg er sikker på at dette vil være veldig positivt for de som trener hos oss, forteller Lalic.

Kom i gang med treningen

12.-13. april får du 10 % rabatt på 10 avtaler med personlig trener hos SATS ELIXIA Fornebu.