IMG_0019

Janicke Fürst byr på fullservice til beboerne på Fornebulandet.

Service til nabolaget

Her får du hjelp til hverdagsproblemene dine, store som små.

Fornebulandet har over tid utviklet seg til å bli et populært boareal. Området er i stadig vekst, og når flere naboer flytter inn, dukker også behovet for service-hjelp opp. Nå har Fornebuservice, med Janicke Fürst i spissen, dukket opp på kjøpesenteret.

– Alle har hverdagslige problemer som de gjerne skulle løst kjapt, eller hatt hjelp med. Nettopp derfor har jeg startet opp Fornebuservice, sier Fürst.

– Vi hjelper til med nesten alt. Trenger du å låne en stikksag, så leverer vi det. Trenger du hjelp med å finne en elektriker, så finner vi en for deg.

Din lokale samarbeidspartner

Fürst har vært bosatt på Fornebu siden 2010. Hun er utdannet økonom, men ønsket å arbeide mer med lokalmiljøet.

– Jeg ville finne meg en jobb på Fornebu, der jeg fikk være mer hands on. Jeg har alltid ønsket å bygge opp noe som er mitt eget, og jobbet lenge med å finne et konsept som ville passe inn på Fornebulandet.

Resultatet ble Fornebuservice – en fullservicebedrift som hjelper beboere med all slags oppdrag, enten det er husrengjøring, barnepass eller handlehjelp.

– Fornebuservice skal også kunne bistå med formidling av mer kompliserte tjenester, som håndverkerarbeid, sier hun.

image12

Fornebuservice har stand på Fornebu S, hvor du finner informasjon om priser, tilbud og medlemskap.

Bil, båt og utstyr

Deleøkonomi er et fokusområde for Fürst. Hun poengterer at det er mange som bor på Fornebu, og at ikke alle har plass, råd eller tid til å kjøpe alt de trenger, når de trenger det.

– Jeg er opptatt av å ha tingene folk har behov for. Hvor ofte trenger en vanlig husholdning en stikksag eller andre store verktøy? Ikke ofte, og da kan det føles unødvendig å måtte gå til innkjøp av dette, sier hun.

– Det er her Fornebuservice kommer inn. Vi har alt dette utstyret, og deler gladelig med våre kunder. Det være seg utstyr og verktøy, eller partytelt til sommerfesten med familien.

Også nyttekjøretøy er tilgjengelig for utleie.

– Vi disponerer en varebil, som kan benyttes mot et lite gebyr. Vi vet alle hva det koster med leiebil, og skal du kun bruke den for transport til og fra Ikea, så er det liten vits å bruke flerfoldige tusen kroner på dette.

– Jeg har også i planene å kjøpe båt og båtplass på Fornebu, til utleie for våre kunder – til en rimelig pris. Jeg har sjekket hvor mye det koster å leie båt ellers, og det er dyrt, forteller Fürst.

Månedsabonnement

Enkel, nyttig hjelp til det du trenger, når du trenger det. Og det skal ikke koste deg skjorta, heller.

– Det skal ikke koste en formue å få hjelp fra oss, men vi opererer med månedsabonnement på 139 kroner, forklarer Fürst.

– Det viktigste for meg er å knytte til meg en god kundegruppe som virkelig har behov for god hverdagshjelp. Så lenge jobben ikke er alt for stor, så tar vi det på oss.

Kunne du tenke deg å slippe litt av dine hverdagslige arbeidsoppgaver? Da bør du ta kontakt med Fürst hos Fornebuservice. Finn informasjon ved stand på senteret, eller ta direkte kontakt med henne via mail, janicke@fornebuservice.no, eller telefon 41441364.