IMG_1522

Emma har drevet neglesalong før, men The Beauty Bar er et helt nytt konsept. Hennes erfaring er at kunder er lojale, og kommer tilbake igjen og igjen. Foto: Carl Martin Nordby

Koble av med litt selvpleie

Med The Beauty Bar på plass blir Fornebu S straks et vakrere sted.

Tre ansatte, med butikksjef Emma Bui i spissen, er klare for å gjøre menn og kvinner til enda bedre utgaver av seg selv.

– Vi har alle mulige behandlinger, forteller Emma Bui entusiastisk.

– Manikyr, pedikyr, vippeextensions, massasje og etterhvert botox og permanent sminke, fortsetter hun.

IMG_1541

Unn deg selv en manikyr, pedikyr, vippeextensions eller massasje hos The Beauty Bar til en rimelig penge. Foto: Carl Martin Nordby

Minispa

Selvpleie er ikke lenger noe du kun kan unne deg ved en sjelden anledning – hos The Beauty Bar er prisene nemlig så gode at du kan oppdatere negler og vipper jevnlig.

– I Norge er det fortsatt et ungt marked for denne typen tilbud, men vi ser at flere og flere tester det i utlandet og ønsker seg det samme tilbudet her hjemme.

Emma er opptatt av at alle skal føle seg velkommen i salongen.

– Vi ville skape en unisex-look, som samtidig var avslappende. Designet er urbant, med innslag av sort, grått og hvitt. Vi ville ikke at salongen skulle være som en steril klinikk.

Skjønnhetssalonger har tidligere vært kvinnens territorium, men stadig flere menn finner veien inn i lokalene.

– Menn er ofte ute etter både manikyr og pedikyr, og massasje. De etterspør disse behandlingene mer og mer.

IMG_1581

The Beauty Bar har mang en behandling å velge mellom - såpass at de har egne menyer i butikken. Foto: Carl Martin Nordby

Profesjonelt og naturlig

Emma har drevet neglesalong før, men The Beauty Bar er et helt nytt konsept. Hennes erfaring er at kunder er lojale, og kommer tilbake igjen og igjen.

– De ønsker gjerne det samme hver gang, og skal ofte se profesjonelle ut i jobbsammenheng.

Her gjøres det ingen kompromisser på kvalitet.

– Vi bruker produkter fra OPI, som er veldig gode, og er opptatt av at resultatet skal se naturlig ut. Å lakke negler hjemme er et evig prosjekt, så det er best å gjøre det hos en faglært, sier Emma med et stort smil.

Kunnskapen er heller ikke til å kimse av.

– Vi ansatte har alle vært i bransjen i tre til ti år, og alle er faglærte.

– Jeg har gledet meg veldig, og selv om vi ikke har vært helt ferdige med salongen har det kommet folk innom for mindre behandlinger. Så det er tydelig at interessen er der!

Å bruke penger på skjønnhet og utseende er fortsatt nytt i Norden, men når du synker ned i stolen hos Emma og hennes kolleger vil du fort forstå hvorfor menn og kvinner over hele verden allerede har rom for skjønnhetssalongen i hjertet sitt.

I forbindelse med åpningen har The Beauty Bar 25% rabatt på alle behandlinger frem til 14. November, og ønsker både nye og gamle kunder velkommen inn.

 

For timebestilling ring 968 14 444

Nettside og timebooking online: www.thebeautybar.no