Adam&Eva Fornebusenteret.Foto: Carl Martin Nordby

Vinn en drømmedag på Fornebu S! FOTO: Carl Martin Nordby

Sunn og vakker frisyre

Slik behandler du håret på riktig måte.

– Det aller fineste er et sunt og naturlig hår, sier Anita Hesle.

Daglig leder hos frisørsalongen Adam og Eva på Fornebu S gir oss de beste tipsene til et vakkert, og ikke minst sunt hår.

Behandle det riktig

Riktig behandling, både hjemme og hos frisøren, er avgjørende. Vask håret annenhver dag, bruk hårkur tilpasset håret én gang i uken, og balsamer til slutt.

– Bruker du varmeverktøy som rettetang, hårføner eller krølltang er det viktig å bruke varmebeskyttende stylingprodukter.

– Skjønnhet kommer innenfra, og spesielt gjennom personlighetstrekk. Derfor er det viktig å ta vare på håret, forklarer Hesle.

Adam&Eva Fornebusenteret.Foto: Carl Martin Nordby

Daglig leder Anita Hesle brenner for faget, og ønsker kun det beste for sine kunder. FOTO: Carl Martin Nordby

Karisma, utstråling, intelligens og omsorg for andre er bare noen av trekkene hun mener fremstår mennesket positivt. Noe må man jobbe med selv, mens noe kan gjøres av andre.

– I salongen her jobber det kun frisører som brenner for faget, og kun ønsker det beste for kundene. Vi jobber alltid for at håret skal fremheve det vakre i mennesket – det være seg personlighetstrekk, eller utseende, forteller hun.

Økologisk tankegang

Økologiske produkter er også et fokusområde for landets mange frisørsalonger. Hos Adam og Eva merker de stadig større etterspørsel på nettopp dette.

Adam&Eva Fornebusenteret.Foto: Carl Martin Nordby

Ta turen til Adam og Eva for en fresh og ny hårfrisyre. FOTO: Carl Martin Nordby

– Vi ser i dag at flere og flere ønsker økologisk, og dette har vi selvfølgelig tilgjengelig i både hår- og kroppsprodukter.

– Vi har en egen fargeserie som er økologisk, og fører blant annet ”Bamboo” – dette er en hårpleie- og stylingserie som er veldig god, smiler Hesle.

Skal du på fest, ut på date eller bare på en kaffe med gamle venner? Kom innom Hesle og frisørene hos Adam og Eva, og sikre deg et sunt og vakkert hår til enhver anledning.

 

For bestilling av time ring 67 21 53 50 eller send en mail til Fornebu@adamogeva.no