bilde 3

Tre inn i den 50-talls inspirerte salongen, og la deg "groome" med litt annerledes spabehandlinger.

Her kan du ”groome” skjegget

Tre inn i 50-talls salongen, sett deg ned og nyt en god, gammeldags barbering.

– Vi fokuserer mer på menn enn de fleste andre frisører, dessuten er det litt mer fart her, sier butikksjef på Kutt Fornebu S, Nina Wølner.

Drop-in

Farten hun sikter til er totalpreget salongen gir kundene. Interiøret fra gode, gamle 50-tallet, popcornmaskinen og den sterke svarte kaffen som blir servert.

Wølner poengterer at de også klipper damer, men at menn er lettere å nå ut til med det retro konseptet. Drop-in har fungert akkurat slik hun håpet på før oppstart, og hun har en god anelse på hvorfor det er tilfellet.

barber

Legg deg ned, slapp av og nyt en skikkelig helbarbering hos Kutt Frisør.

– Menn vil gjerne ha unnagjort hårklippen hurtig og bra, og ser helst å slippe alt styret med bestilling. Drop-in konseptet vårt gjør at du kan komme innom og få den klippen du ønsker deg når du trenger det.

– Vi er litt løsere i snippen, og har gjerne god, gammeldags rock på anlegget. Med en kopp svart kaffe og litt popcorn er jo opplevelsen ganske unik fra andre steder, smiler hun.

Groomingtrenden

Tidlig på 70-tallet ble barbering tatt av frisørenes svennebrev, men det hindrer ikke frisørene hos Kutt å tilby helbarbering med kniv, varmt håndkle og skummet såpe.

daniel

Groomingtrenden har tatt av som følge av skjeggsparing, og da passer det seg bra at frisørene hos Kutt kan tilby gammeldags barbering med kniv, våt klut, såpe og skum.

Grooming, som det også kalles, er en økende trend som følge av skjeggsparing hos menn – hipster-look vil noen også kalle det.

– Vi er så heldige å ha en eier som har ordentlig barbering med kniv på svennebrevet, så han har lært opp oss i Kutt.

– I Norge har ikke barbering hos frisør vært vanlig siden 70-tallet, men vi ser nå at det kommer tilbake. I utlandet har de alltid hatt det, for eksempel i Tyrkia, sier Wølner.

Spa for menn

Hun forteller at de ansatte er opptatte av gode kundeopplevelser, og kan derfor lokke med en skikkelig spabehandling – til menn.

barbermeny

Kutts skjegg- og barberingsmeny.

– Det er ikke som et vanlig spa med kroppsmassasje og feminine dufter, dette er en mer mannlig versjon. Vi har to varianter, en som heter Hot Towel Shave og en som heter Lux Shave.

– En Hot Towel Shave er en helbarbering med ansiktsmassasje, mens Lux Shave inneholder litt ekstra. De varer i 30 og 45 minutter, smiler Wølner.

Frister det med litt grooming eller en ny og fin frisyre, er det lurt å legge turen til 50-talls salongen på Fornebu S. Spis litt popcorn og kos deg med en kopp svart kaffe, mens du nyter en god behandling.