Stressfri shopping på Black Friday

Apning_etasjer

Fullt hus: På Black Friday holder Forenbu S åpent fra klokken syv om morgenen til klokken 20 om kvelden.

Black Friday er kjent for fantastiske tilbud, men også for høyt stressnivå. Slik trenger det slett ikke være, og Fornebu S inviterer til en herlig, og langt fra hysterisk, handelsopplevelse på årets travleste shoppingdag.

 

Black Friday er dagen etter amerikanernes tradisjonsrike Thanksgiving. Helt siden 1952 har denne datoen blitt regnet som startskuddet for julehandelen i USA.

Begrepet skal ifølge Wikipedia ha oppstått utover 1960-tallet på grunn av folkemengdene, ofte kledd i mørke ytterklær, som fylte bybildet og butikkene på denne dagen.

Black Friday har de siste årene i økende grad blitt en merkedag også her til lands. Dagen er for mange synonymt med lange køer og kunder som krangler om den siste tilbudsvaren.

God stemning

Det er langt fra det inntrykket Fornebu S ønsker at kundene skal sitte igjen med. Senteret er kjent for den gode stemningen og skal være et behagelig sted å være også på den 24. november.

– Vi legger opp til alt annet enn stress og kaos. Hos oss skal Black Friday være en hyggelig shoppingopplevelse, sier senterleder Elisabeth Selvik Hjelle.

FS_BlackFriday_Event

Med åpne dører fra syv om morgenen til åtte om kvelden kan du gjøre en hyggelig heldag ut av Black Friday.

Start på et av de mange spisestedene eller besøk Meny, der du kan du starte dagen med en deilig frokost før du gir deg i kast med shoppingen.

Klinikk for Alle benytter Black Friday til å hjelpe Fornebu S’ besøkende med gratis råd fra klinikkens fysioterapeuter og kiropraktorer. Et tips om hvordan du best bærer velfylte handleposer passer nok ekstra godt denne dagen!

Alle tilbud publiseres torsdag 23. november kl 19.30!

Apning_Stockflets

Ta en pause i shoppingen på et av de koselige spisestedene på senteret, for eksempel Stockfleths.